Mooie Belgische vrouwen

Belgische vrouwen

Belgische mannen behoren tot de gelukkigste mannen ter wereld. Hun vrouwen zijn mooi en bevrijd op elke manier, wat de beste combinatie is voor elke man.

Mooie Belgische vrouwen

 

Belgische vrouwen genieten van grote nationale trots en zijn stereotiep als onafhankelijk en gereserveerd om hun gevoelens te uiten. Het “onafhankelijke” deel is waarschijnlijk waar, maar wat hun emotionele uitingen betreft, weten we het niet zeker. U zult hieronder enkele andere dingen vinden om te weten.

België Dameskenmerken

Belgische vrouwen zijn stereotiep om blond te zijn, maar er zijn ook brunettes. Ze hebben allemaal een heel bleke melkachtige huid, zijn meestal lang en dun, hebben heldere ogen, vierkante kaaklijnen en fijne neuzen. Hun haar is meestal stijf en dun en ze hebben eindeloze benen. Ze zijn in de mode, maken niet veel goed en zien er zo natuurlijk mogelijk uit zonder te ver te gaan. Mooie Belgische vrouwen zijn als diva.

MAAK GRATIS PARSHIP ACCOUNT AAN

Mooie Belgische vrouwen

Belgische vrouwen hebben een zeer actief sociaal leven en leggen sterke banden met hun vriendenkring. Als een andere persoon niet dezelfde is, heeft ze een koude schouder. Belgische vrouwen verwelkomen anderen niet gemakkelijk in hun kringen.

Belgische vrouwen tonen niet gemakkelijk hun emoties, maar ze zeggen wat ze denken. Ze zijn extreem vrouwelijk en delicaat. Ze houden van cultuur, reizen, nachtclubs en geesten. Ze zijn ook actiever in buitenactiviteiten zoals wandelen en sporten.

Er is een kans van 15% dat een Belgische vrouw niet in God gelooft. De meeste Belgische vrouwen genieten van matig tot hoog alcoholgebruik. Volgens een onderzoek van hun universiteit is de kans 13% dat een jonge Belgische vrouw een intieme relatie heeft gehad met een andere vrouw. Vrouwen in België zijn meer opgeleid dan mannen en zij zal zowel Engels als verschillende andere talen spreken.

Wat mannen betreft, en in tegenstelling tot wat veel mensen denken, hebben Belgische vrouwen meer moraliteit dan vrouwen in westerse landen. Bovendien zijn ze erg trots om België te zijn en gaan ze zelden uit met buitenlanders, vooral Amerikaanse mannen.

België Vrouwen houden van mannen

Belgische vrouwen worden aangetrokken door zeer onafhankelijke en zelfverzekerde mannen.

Ze houden van open relaties en genieten van hun ruimte. Een man die springt of jaloerse neigingen heeft, zal het niet doen.

Een man die financieel stabiel is, is altijd een plus, maar aangezien de meeste Belgische vrouwen genoeg geld hebben, geven ze niet echt om de portemonnee van de man.

Belgische vrouwen voelen zich niet aangetrokken tot geschoren mannen. Ze tolereren ook geen man zonder gevoel voor mode. Een heel nette man, op zoek naar zorg die goed voor zichzelf zorgt is wenselijk.

Belgische vrouwen hebben de neiging om met mannen in hun leeftijdsgroep en van hetzelfde ras te zijn. Ze zijn erg gemotiveerd en sociaal. Ze zullen zich meer aangetrokken voelen tot een man die reist, sport doet, een zeer actief sociaal leven leidt en intelligent is.

Als je een van de jonge Belgische vrouwen probeert te daten, is het belangrijk om eerst door haar vriendengroep te worden geaccepteerd. Ze reizen in pakketten die moeilijk te penetreren zijn.

Om zelfs maar een kans te hebben om te groeten, moet een man erin passen. Hier zijn enkele aanvullende tips.

In ontmoetingen met Belgische vrouwen

Als je uitgaat met een Belg, praat dan niet met je handen en trek geen aandacht naar jezelf. Ze zijn erg kalm en houden niet van enig emotioneel gedrag.

Belgische vrouwen houden er niet van om aangeraakt te worden, tenzij ze contact opnemen. Ze zijn voor zichzelf en kunnen gemakkelijk worden beledigd, zelfs door een eenvoudige helpende hand. Houd je fysieke en mentale afstanden. Romantiek is niet iets waar ze aandacht aan besteden.

Een klein geschenk krijgen is goed, maar wacht niet op een glimlach terug. Het is niet dat ze het niet op prijs stelt, het is gewoon in haar aard om emotioneel gereserveerd te zijn totdat ze jou beter kent.

Mooie Belgische vrouwen worden niet snel geamuseerd en vinden het niet leuk om gevoerd te worden. Ze zijn erg intelligent, mooi en onafhankelijk. Dit zou het perfecte type vrouw zijn voor een man die actief is, geen emotionele mand, en die financieel stabiel is.

Vrouwen om te vermijden

  • We weten allemaal dat er valse beschuldigingen zijn van verkrachting door vrouwen, maar er zijn vrouwen die verkracht zijn. In beide gevallen, als de woorden “Ik ben verkracht” uit haar mond komen, is ze radioactief. Je riskeert een valse beschuldiging van verkrachting of je zult te maken krijgen met een vrouw die zo verdoemd is dat ze geruïneerd is voor het leven. Of ze liegt of de waarheid spreekt, een vrouw die beweert verkracht te zijn, is gevaarlijk voor jou als man.
  • De biologische klok is de vrouw die weet dat ze geen tijd heeft om een ​​baby te krijgen. Ze kan een man niet op slot doen, want de hanencarrousel heeft haar veranderd in een goedgekeurde teef die niet langer weet hoe ze zich moet gedragen als een vrouw met het soort van duizend tirades die het soort mannen bang maakt zou het willen doordrenken. Het kost hem een ​​paar jaar om te begrijpen wie de vorige keer aan het schrokken is en op een gegeven moment begint ze zich te realiseren dat haar biologische klok nog sneller draait. Ze maakt vervolgens gebruik van drastische maatregelen om zwanger te worden.
  • De vrouwen liegen. We weten dit en dit is een van de belangrijkste redenen waarom de manosfeer in de eerste plaats bestaat. Maar van tijd tot tijd ontmoeten we vrouwen die liegen over dingen waar ze niet over hoeven te liegen. Dingen zoals wat ze gisteren at voor lunch of welke kleur ze draagt ​​op haar slipje – volledig onschuldige leugens die ze vertelt omdat ze een pathologische leugenaar is.
  • Vrouwen die zijn opgevoed door alleenstaande moeders zijn gegarandeerd sletjes. Ja, ik maak een generalisatie en ik herhaal het, heb geen ongelijk over wat ik hier zeg: 100% van de vrouwen die door alleenstaande moeders zijn grootgebracht, zijn als sletjes.
  • Drugs zoals ecstasy, crystal meth en cocaïne verpesten je systeem echt, omdat ze dopamine en serotonine overbelasting veroorzaken. Alles ziet er beter uit en voelt beter, inclusief lul, daarom zijn er zoveel meisjes hier die niks meer kunnen genieten omdat hun ontvangers gefrituurd zijn vanwege alle onzin die ze snuiven. Op een gegeven moment, ze   moeten  deze medicijnen gebruiken om vreugde of seksuele opwinding voelen.
  • Nu, als ze een voormalige drugsverslaafde is, is het slechts een kwestie van tijd voordat ze deze medicijnen nodig hebben om normaal te voelen, maar hier is het probleem: vrouwen zijn van nature emotioneel onstabiel. Het zijn vrouwen. Ze zijn nooit chemisch of hormonaal identiek van dag tot dag. Op een dag houdt ze van je, de volgende dag wil ze je vermoorden, de volgende dag wil ze je kinderen hebben, de volgende dag wil ze dat je door een bus wordt aangereden.

Datum met een mooie vrouw

Belgische vrouwen

Kwaliteit komt tot kwaliteit

Toen ik met die gebroken jonge man sprak en naar hem luisterde, bood ik hem een ​​advies aan dat de eerder genoemde lijst met dromen weerspiegelt: vraag je me of ik het soort man ben dat deze gehoopte vrouw zou aantrekken? Als het antwoord ‘nee’ of ‘Ik weet het niet zeker’ is, kun je beter voor jezelf zorgen en zorgen voor het ongemak van je persoon dat zo’n vereniging zou kunnen schaden.

Zodra je de kwaliteiten en attributen die je zoekt, herkent, moet je jezelf gaan afvragen waar de vrouwen in die specifieke groep hun tijd doorbrengen. Wat is hun territorium, om zo te zeggen?

Terwijl meer dan 50 jaar geleden 80 tot 90% van de vrouwen familiebanden waren, is het tegenovergestelde waar. Toch is er nog steeds deze demografie van 10 tot 20% die levensvatbaar is en niet moet worden uitgesloten. Integendeel, deze demografische minderheid moet uw doelwit en uw jachtgebied worden. De echte vraag is: waar zijn deze ongrijpbare vrouwelijke kwaliteit van de soort, om ze te vinden? Het leven is niet zo complex als we vaak doen, jongens. Laten we logica gebruiken om het op te splitsen.

Verander je mentaliteit

Als ik hier veel reacties lees bij ROK, denk ik dat veel jongens de hoop hebben opgegeven. Ze voelen dat er geen meisjes van goede kwaliteit zijn. Helemaal niet. Dit is echter een absurde en verkeerde gedachte. Bovendien geeft het opgeven van hoop je geen goed, terwijl cynisme in het spel komt. En denk je dat iemand in hun goede geest wordt aangetrokken door cynisme? Vergeet niet dat het net zo trekt als. Je krijgt meer van waar je op focust.

Het brengt me terug naar waarde – de waarde zelf. Als u, mijn vriend, geen waarde hecht, hoe verwacht u dan dat een vrouw van grote waarde naar u toe komt of zich tot u aangetrokken voelt? Water zoekt zijn eigen niveau. Ze worden niet voor niets “ruwe diamanten” genoemd. Ik spreek niet van hypergamie. Ik heb het over logica en rede.

Zelfs koning Salomo, de wijste koning in de geschiedenis van Israël, wist het en erkende het in zijn tijd, toen hij zei: “Een vrouw van edele aard die kan vinden? Het is meer waard dan robijnen. Haar man heeft volledig vertrouwen in haar en mist niets. Ze brengt hem goed, niet slecht, elke dag van zijn leven. (Spreuken 31: 10-12)

Langdurige relaties met Belgische vrouwen

Ik heb dit in mijn post uitgebreid besproken,   7 criteria waaraan een meisje moet voldoen om in een relatie met jou te komen. Met andere woorden, neem even de tijd om je spelvaardigheden op peil te brengen. Dit geeft je veel  meer onafhankelijkheid  met meisjes en maakt je selectiever, een heel goede zaak als het gaat om relaties.

Na verloop van tijd, langdurige relaties  vereenvoudigen je  leven. Dit geldt vooral na het einde van de beginstadium van het verlangen. Het komt meestal neer op een meisje dat je leven in een eenvoudige zaak verbetert of haar compleet ellendig maakt. In de eerste paar maanden is het gemakkelijk om alle problemen over het hoofd te zien, omdat biologie je tot een band met elkaar brengt.

Maar na verloop van tijd zal ze bewijzen of ze je leven beter maakt (en nogmaals, het zal niet zijn zoals Disney beweert), of een absolute hel. Zodra ze tekenen van moeilijkheden begint te vertonen, bereid je dan voor op een voet tussen de deur. Voel je vrij om zijn  of haar schop op het trottoir te testen,   indien nodig.

Regel eerst met een strijkijzer

De prestatielast zal altijd op jou drukken, en nog meer op buitenlandse meisjes. Je zult voor de meeste dingen betalen. Je zult moeilijke beslissingen moeten nemen. Je moet nog steeds je uiterlijk hebben, je vertrouwen in jezelf en je budget.

Soms kan het moeilijk zijn om altijd “aan” te zijn met beslissende en boeiende mannelijkheid, maar het is een must. Neem de beslissingen, zelfs als ze ongelijk hebben. Het is beter om het bij het verkeerde eind te hebben en het te passen dan saai en rechtvaardig te zijn. Als het niet online is, neem dan gepaste actie. Houd de harmonie tussen man en vrouw en u twee en zij zal het beste uit de relatie halen.

Doe het niet en je zult eindigen als een van die codes die wordt opgelicht door een buitenlandse vrouw. Hij importeert het, leeft even in harmonie, dan op de dag dat zijn burgerschap wordt toegekend, neemt hij dan de kinderen en de helft van zijn geld en neemt hij ze mee naar een liberaal zinkputje van een stad.

Een beetje vriendelijkheid is goed

In de context van langdurige relaties met Amerikaanse meisjes heb ik hard gewerkt om hun emoties te gebruiken als een hulpmiddel om hun kutje op de lange termijn te laten smeren. Anders zou ik de olie om de 3000 kilometer niet hoeven te verversen – ik zou een compleet nieuwe auto moeten vinden.

Ik plaagde onophoudelijk, verdween en neukte met hun hoofden om de machtsbalans in mijn hoek te houden. Ik wist dat zodra ik mijn voet zou zetten, ze een beetje geïntrigeerd zou raken door alle jongens die probeerden in haar DM te glippen.

Ik   zou   zeggen  niet  dat je een zachte poesje met buitenlandse meisjes moeten zijn, maar een   beetje   vriendelijkheid zal niet het mes in de rug te zijn. En in de meeste gevallen kunt u veel gemakkelijker voor hen zijn. Er zijn een paar keer geweest dat ik kan zeggen dat ik waarschijnlijk mijn dochter pijn heb gedaan – dingen zeggen die normaal een Westers meisje bleek maken.

Accepteer culturele verschillen, maar ken je grenzen

Het is iets waarvan ik nooit  dacht dat ik het zou  voorbereiden. Voordat ik naar het buitenland ging, waren de meeste van mijn escapades slechts twee weken van avonturen om met zoveel mogelijk vrouwen te slapen. Culturele verschillen waren minder belangrijk voor deze korte reizen. Dit creëerde geen conflict toen we allebei wisten wat het was: entertainment voor één nacht of hooguit een week.

Om in een relatie met een vreemdeling te zijn, maak je klaar om vreemde dingen onder ogen te zien. Taalbarrières lijken een cakewalk te zijn in vergelijking met wat er in de loop van de tijd gebeurt, waarbij je op verschillende planeten lijkt te zijn. Het belangrijkste is om je grenzen te kennen. Haar cultuur is wie doet wie ze is, immers. Als je het leuk vindt, wil je dat niet verliezen. Maar er zijn zeker enkele dingen die je nodig hebt om de lijn op te trekken. Alleen jij kunt bepalen wat deze dingen zijn.

MAAK GRATIS PARSHIP ACCOUNT AAN

ONZE DATING WEBSITE FAVORIET VAN 2019?
PEPPER DATING!

MAAK GRATIS ACCOUNT